Wie is Wie

Arno van de Pol

De man achter Clown Holly:
Arno is geboren op 10 augustus 1977 in Nijmegen.
Vanaf zijn geboorte was Arno al een echt podiumbeest. Vandaar dat het ook vanzelfsprekend was, dat hij daar zijn beroep van ging maken. Holly bestaat al 20 jaar en was in vele producties, evenementen en op de Groene Heuvels te zien. (per 1 mei, 2021 ‘t Broeckhuys) Hij bracht eerdere CD’s uit met tv presentator Kees Tol en Jochem van Gelder en maakte een spot voor Kids Tegen Geweld. Deze is vele malen op National Geographic Chanel uitgezonden. Holly is momenteel ook regelmatig te zien en betrokken bij circus Bolalou. In 2020 speelde Arno en Michael(Bertje) in diverse digitale filmpjes als piet met de bekende sinterklaas (adviseur Jochem van Gelder) Verder speelde Arno bepaalde rollen voor Zapplive , Koekeloere bij school TV,  Attractiepark Slagharen, Vlogs met Kinderen voor Kinderen, Zapp delict, BZT show en vele andere tv programma’s. Ook begeleid hij zijn Spaanse neef sinds 1998 Manderino de jongleerpiet, tijdens de landelijke intocht van Sinterklaas op TV, paraplupiet bij tv intocht in Dokkum 2017. Sinds 2014 is Arno ook achter de schermen betrokken bij de productie van het NTR Sinterklaasjournaal. Radio maken voor Radio Events behoort tot een van zijn werkzaamheden. Als entertainmentmanager onder de vlag van verschillende vakantieketens, zoals Gran Dorado/Landal/Roompot  heeft hij heel veel gasten voorzien van entertainment en als leermeester vele studenten, klaargestoomd tot top entertainers. Onlangs mede de nieuwe mascotte Ekkie de Eekhoorn ontworpen voor Hogenboom Vakantieparken. Na verschillende geweldige samenwerkingen met Michael, kwam Arno met het idee, ook een nieuw duo te beginnen met hem. Holly en Bertje is nu een feit. Echter is Holly ook nog gewoon solo te zien, in verschillende producties en volop in de kidsclub op vakantiepark 't Broeckhuys bij Nijmegen.  Kortom een druk baasje.

Michael Beugels
De man achter Bertje:
Michael is geboren op 26 Januari 1988 te Heerlen.
Al zijn hele leven is hij dol op acteren en muziek maken in de breedste zin van het woord!
Deze liefde is gekomen door dat hij al op zeer jonge leeftijd zei; Ik wil hulppiet worden bij Sinterklaas! Zijn ouders hebben hem toen een Pietenpakje laten maken en een droom kwam uit. Hij mocht mee als klein Hulppietje tijdens de intocht in het dorp naast Sinterklaas in de koets. Een trotse Hulppiet Michelangelo.
Hierdoor is hij het acteren zo leuk gaan vinden, dat hij er wat mee ging doen en later veel heeft geleerd van het vak.
Toen kwam zijn volgende droom uit. Meewerken aan het Sinterklaasjournaal en de landelijke tv intocht. Wat hij nog elk jaar met heel veel liefde doet. Bij de tv intocht en het Sinterklaasjournaal leerde hij Arno van de Pol kennen, die al 25 jaar de vaste jongleerpiet van de tv intocht begeleide en die onder de pietenmuts meekeek en Clown Holly vertolkt.
Er ontstond een leuke vriendschap tussen die twee, waaruit steeds meer bleek dat ze ook een goede klik hadden op het podium. Toen Arno hem vroeg om als duo Holly en Bertje verder te gaan, twijfelde hij ook geen seconde en nam dit met beide handen aan.
Naast acteren is Michael ook dagelijks actief met muziek. Hij is slagwerker, zanger ,speelt trompet en maakt veel teksten en muziek voor Limburgse carnavalsliedjes. Hij was in 2020 te zien in het bekendste liedjesfestival LVK op L1 Limburg. Wekelijks draagt hij ook zijn slagwerk kunsten over aan zijn leerlingen.
Michael is muzikaal zelf nog actief bij Kon schutterij Sint Lambertus en vormt met Gert-Jan Klassens een zangduo genaamd Droetgezat.